AANBOD 

 

 

Fitnesscenter/studio promotiefilm  

Met een promotie video kunt u een goede impressie tonen van uw sportschool / zaak. Laat zien wie u bent, wat u doet en overtuig mensen om naar u te komen. Klik hier voor meer informatie. 

Sportschool Social Media Pakket

Social media is tegenwoordig dé manier om meer aandacht en leden te trekken. Met een social media pakket krijgt u per maand x aantal video's op de social media platforms die u wilt, maken wij een content planner en houden wij de analystics bij en spelen wij hierop in om de volgende video's nóg populairder te maken. Klik hier voor meer informatie. 

Promotie video

Video is niet meer weg te denken tegenwoordig. Een goede promotievideo kan veel nieuwe klanten trekken en geeft een goede impressie van hoe u te werk gaat. Klik hier voor meer informatie. 

Drone video / fotografie

Drone beelden kunnen een goede toevoeging zijn aan uw video of voor op de website. Het geeft een goede impressie van boven af. Voor meer informatie klik hier. 

Woning video

Wilt u uw woning verkopen? Een video is dan een goede toevoeging om mensen een betere impressie te geven van uw huis. Een combinatiepakket met een drone video en woning fotografie is ook mogelijk. Klik hier voor meer informatie. 

Bruiloft video edit 

Heeft u een videograaf ingehuurd, maar geen video editor? Of heeft u zelf gefilmd en weet u niet hoe u moet editen? Wij kunnen van uw meest bijzondere dag, een mooie video maken die u voor altijd terug kunt kijken. Klik hier voor meer informatie. 

Aftermovie video edit 

Hebben jullie een toffe aftermovie gefilmd, maar geen toegang tot een video editor? Wij kunnen van alle ruwe beelden een gehele video maken. Klik hier voor meer informatie. 

Evenementen fotografie

Bent u op zoek naar een fotograaf voor (verjaardag) feesten, gala's, optredens of andere evenementen? Klik hier voor meer informatie. 

Woning fotografie

Goede foto's zijn tegenwoordig essentieel voor het verkopen of verhuren van uw huis. Boost u foto's door aan de slag te gaan met een woning fotograaf. Een combinatiepakket met een (drone) video erbij is ook mogelijk. Klik hier voor meer informatie.